sara kids branch ipoh =)

selalu saya asyik cerita tentang butik di shah alam je kan. so today saya nk cerita tentang butik sara kids cawangan ipoh pulak. bila ade org tanya WHY IPOH? erm.. actually hometown saya di ipoh. saya org ipoh. sekolah di ipoh dan membesar di ipoh. thats why sara kids ada cawangan di ipoh. and semasa saya sibuk di shah alam, mama (ibu saya) yg handle kedai ipoh. thanks mama. kedai sara kids ipoh terletak dlm mall (Greentown mall), so hari2 kena buka kedai ikut waktu mall. but seronok disitu, walk in customer sgtla ramai.

kepulangan balik saya baru-baru ni seperti biasa, masa utk menambah stok kedai, check stok2, menyusun atur kedai ipoh and mcm2 lagi. as usual, suami saya lah yg bersama saya menolong di kedai semasa kedai tutup.

suami saya sibuk menyusun baju

100_1265

breastfeeding corner:

100_1268

front view sara kids @ greentown mall:

100_1276

and saya di depan my SARA KIDS.. (malu tul posing depan ramai org lalu lalang)

mum-in-front-of-sk

ini la dunia saya. mmg sara kids cawangan ipoh agak kecil saiz kedainya berbanding sara kids shah alam, namun kekuatan jualan disini tak boleh dipertikai. semoga rezeki kami makin murah. Ya Allah, hanya kau Maha Pemberi segalanya. Aminn..

Selamat berkunjung ke SARA KIDS IPOH di: SARA KIDS, Lot 13, LG, Greentown Mall, Ipoh, Perak

Contact Person: 012-4505989 (puan Amrah)

*nota kaki: thanks to my hubby yang tak pernah jemu menyokong apa yg saya buat di SARA KIDS dunia saya. dunia keluarga saya, dunia anak2 saya. Thanks to mama yg sanggup buang masa ke kedai dan uruskan segalanya di SARA KIDS Ipoh. Moga Allah balas jasa kalian.

5 Responses to “sara kids branch ipoh =)”

Leave a Reply